2009. december 28., hétfő

2009 számokban


Év vége felé szokás értelmetlen számokkal összegezni az évet, most mi is így teszünk, mert ha szövegesen kellene értékelni az évet nagyon nehéz lenne megőrizni a jólneveltség látszatát. Áthidaló megoldásként egyfajta szöveges értékelés lehetne ha azt írnám: ߧ%H@ §ß#§ >$Łß°%§#!!!!! De én ilyet sem írok, úgyis mindárt itt az új év!

Tehát akkor jöjjenek a hülye rekordok és értelmetlen számok!

Az általam
2009-ben (és valaha) legmélyebben talált gomba 67 cm mélységben lapult négy kicsit feljebb helyet foglaló társa alatt.

itten:


Idei legnagyobb szarvasgombáról júliusban adtunk hírt, sátáni 666 grammos volt.

A blogon a legtöbb egyedi látogató hőgyész előtt napon volt: 157: szept 11, és különben is a második fél év sokkal több látógatót hozott mint az első. Az egész évet tekintve összesen 26 372 egyedi látogatást regisztráltunk, (ez 35 %-os növeledés az előző évhez képest) 15 888 teljesen egyedi látogató 71 országból 49 913 oldalmegtekintés produkált.


Legtöbben a keresőoldalakkal találtak ránk, összesen 3 008 keresőkifejezés segítségével. A leggyakoribb kulcsszó az erdőtörvény volt (459 találat!) , de volt olyan is aki a 2009 ősz frufru divat-ot kereste nálunk vagy a hömbörödik szót gépelte be. A legizgalmasabb pedig, hogy ufót talált az egyik ültetvényes, ezt is innen kell megtudnunk?


Boldog új évet!


Nincsenek megjegyzések: