2008. november 6., csütörtök

szolgálati közlemény

gondolom senki nem feledkezett el róla, hogy pénteken Egyesületi rendezvény!!!

November 7. Farkas Márta és Olivi Azeglio előadása az olaszországi konferenciáról és a hőgyészi fesztiválról.

A rendezvények helyszíne: Kismaros, Kossuth L. u. 22. (a Polgármesteri Hivatal épületénél)Az előadások 17 órakor kezdődnek.

9 megjegyzés:

Csibész írta...

Szeretnék csatlakozni a Szarvasgombász Egyesülethez és nagyon szívesen lemennék a pénteki rendezvényre, csak sajnos az 17 órai kezdet nekem kicsit bajos...Egy 19 órás érkezésnek nem lenne értelme? Akkor már senki nem lesz ott, ugye? Vagy hogy zajlanak ezek a találkozók?

Csibész írta...

Szívesen részt vennék az egyesületi rendezvényen, de sajnos 17 órára nem tudok ott lenne, érdemes egy későbbi időpontban még lemenni? Milyen hosszú lesz előreláthatólag a találkozó?

István Bagi írta...

Kedves Csibész,
A rendezvények általában kb 7 ig szoktak tartani :(, ha nem vagy messze talán érdemes odajönni, mert biztos lesz aki tovább marad. December elején egy szombati napra viszont tervezünk egy közös kirándulást amire szeretettel várunk. A részleteket késöbb tudom csak megmondani.
köszi az érdeklődést :)

Csibész írta...

Hát akkor inkább a decemberi kiránduláshoz csatlakoznék, mert a héten autóm sincsen, így kicsit nehézkes lenne a lemenetel... Előre is köszönöm a meghívást! :)

MÉG EGY KÉRDÉS: Nekem mint utca vegyes keverék kutyának - palotapincsi-szerű vérvonal, van bármi esélyem, akarom mondani tehetségem, a szarvasgombászatra? Szimatolni mondjuk igen szeretek....

István Bagi írta...

Kedves Csibész,
Az egyéni képességek elég döntőek de a legtöbb kutya valamilyen szinten képes megtanulni a gombakeresést :) próba, szerencse!

Csibész írta...

Júhé! Ez jó hír, és hol lehet ilyen jellegű képzésben részesülni?

István Bagi írta...

a kiránduláson mindent megtudsz majd :)

Csibész írta...

REMEK! Akkor mindenképpen várom az értesítőt! Simi Ferinek, Igornak és a kis Majának! Most már eléggé végigolvastam a blogodat és nagyon tetszik! Érdekes lehet a külföldi szarvasgombászás is!

István Bagi írta...

köszi :)
nemsokára megírom levélben a részleteket. Kérlek írj egy levelet a hypogea kukac yahoo pont com ra