2010. május 9., vasárnap

Olivi Azeglio emlékverseny

Az előzetesen megadott időponttól eltérően a DSZE következő szarvasgomba kereső kutyaversenye nem  május 30-án, hanem május 16-án lesz. A verseny hivatalos neve, a legutóbbi közgyűlési határozat értelmében Olivi Azeglio emlékverseny. 

Mindenkitől elnézést kérünk az időpontváltozás miatt, reméljük azért sokan el tudtok jönni.
Kérem a pontosabb szervezés érdekében egy rövid levélben írjátok meg (szarvasgombaszegyesuletkukacgmailpontkom), hogy tudtok-e jönni. Köszönöm!

A tudnivalók:
A verseny erdőben, de rejtett gombákkal zajlik, a szokásos párviadalos formában. A helyszínt Bokros Viola intézte nekünk (ezúton is köszönjük neki a segítséget). A verseny 12 órakor kezdődik és várhatóan 14 óráig befejeződik, aki tud jöjjön 10 órára segédkezni a pályaépítéshez.

Ha a tagság igényli a verseny után bográcsolunk, kérem jelezze aki támogatja (bográcsot állványt tudok vinni)

A helyszínen nincs ivóvíz (hozzatok)

A helyszín megközelítése Budapest felől:

Zsámbék---;Felsőörs---Szomor. Szomoron a harmadik lehetőségnél jobbra (ha jó helyen fordultál jobbra, akkor bal kéz felé kell, hogy legyen egy templom) , majd egyenesen a főúton tovább jössz balra tartva. Elhagyod a falut lesz egy "meredek" lejtő kanyarral. Bal kéz felé az első bekötő föld úton balra. Egy nagy tábla szántóföld, veteményest látsz, majd a távolba az erdőt. Autóknak kitaposott földúton lehet megközelíteni.

Ha valaki rendelkezik gps-el akkor ezt beírja: Szomor Vörösmarty út 55 az a falu utolsó háza utána már csak a kanyar meg a bekötő föld út van!

Kérem szóljatok azoknak a tagtársaknak akik nem használnak internetet.

A versennyel kapcsolatos egyéb kérdéssel nyugdtan hívjatok 06702841178

Jó szerencsét!


Nincsenek megjegyzések: