2009. szeptember 10., csütörtök

breaking news!



Megjelent! :))
kapható lesz Hőgyészen

4 megjegyzés:

geastrum írta...

Végrevégrevégre !!!:))

Unknown írta...

hello!

Nekem is kell ilyen papiros! Honnan lehet beszerezni?
Masik dolog: emlitetted, hogy engedelyt kell kerni a - valakitol -, hogy foldalatti gombat szednenk az erdoben. En most nem nagyon merek kimenni, mert egyik haver mondta, akinek lovai vannak, hogy a kornyezetvedelmi felugyeloseg ellenoriz nagy elszantsaggal a vertesben, ne nagyon lovagoljon az illeto az erdoben. Namost. Az erdeszettol kell kerni az engedelyt, vagy a kornyezetvedelmi felugyelosegtol? Es egyik szervezet elfogadja a masik engedelyet?

István Bagi írta...

szia!
az újságot legbiztosabban valamelyik DSZE tagnál tudod beszerezni, ha nem megy szólj.
Az erdőtörvény késöbb megszülető végrehajtási rendeletében lesz pontosan szabályozva a gyűjtés, most ahogy én értelmezem:
Nem védett állami területen az erdőgazdálkodó engedélyezi a föld alatti gomba gyűjtést, védett területen pedig valószínüleg az illetékes környezetvédelmi hatóságnak is engedélyeznie kell az erdészet mellett.

Unknown írta...

Akkor mondj egy embert legyci, aki Tatabanyan vagy a kornyeken lakik, es DSZE-tag...Hatha sikerul kutyazni is vele valamikor :)

Erdekes lesz ez az engedelyeztetes. Nekem azt mondta ez a lovas ficko (nem tudom honnan vette), hogy ez a ket szervezet utalja egymast...na majd kiderul.